…because it’s awesome!

Ideen om at samles i varmen for at rense sind og krop, er lige så gammel som ilden selv, der er ikke noget nyt eller hokus pokus i det. Det som gør saunagus til en unik oplevelse er gusmesteren.

Gusmesteren bruger vand, is, æteriske olier, ventilations teknikker, sin stemme og evt. musik, lys og lyd for at fremme oplevelsen afhængig af formålet. Der er  feks. forskel på om det er en mild lavendel oplevelse eller en meget varm pebermynte. Eller om det er en klassisk saunagus eller en Showgus.  Det kan du finde mere om på vores facebook.

Gusmesteren har den unikke evne at kunne guide dig igennem oplevelsen på en måde så der skabes et trygt og sikkert rum, som både er afslappende og underholdende, hvor du  kommer i kontakt med dig selv og din krop.

Saunagus er en måde at “gøre tingene på” i en sauna. Afhængig af hvem man spørger så er der forskellige tradtioner, rammer, regler, kulturer og vigtigst af alt gusmesterens formidling af hele oplevelsen. Samtidig spiller rammerne også en vigtig rolle i forhold til om det er en ren spa wellness oplevelse eller et autentisk møde med naturen og sig selv. Vi tilbyder lidt af hvert.

Saunagus Definition og beskrivelse af oplevelse Varighed
Klassisk En klassisk saunagus består typisk af 3 runder med forskellige dufte fordelt på 10 min. Hvor varmen gradvist stiger frem mod slutningen. Her bruges der rent vand, is (hvis muligt) og 100% æteriske olier for at få saunaens og duftens reneste udtryk. En oplevelse der stimulerer hele kroppen. 10 min
Freestyle Er en klassisk saunagus fortolket igennem et tema fortalt igennem brugen af dufte, musik, bevægelser, visualiseringer og øvelser m.m. passer til temaet. Eks. ”Sommer solhverv” ”AIR” eller  10-15 min
ShowGus Teater saunagus er ligesom freestyle men baseret på en historie feks. ”Prinsen af Egypten”, ”Avatar”, ”Kilimanjaro”. Her spiller dufte, musik, udsmykning og kostumer sammen og er med til skabe en unik sauna oplevelse. Høj underholdningsværdi og den udrensende og beroligende effekt fra saunagusen. 15 min.

Saunagus er en oplevelse der vækker sanserne til live ved brugen af varme, kulde og dufte. Kunsten ligger i at formidle oplevelsen på en måde så de ekstreme temperaturforskelle er til at holde ud og ligefrem behagelige og nærende for krop og sjæl.

Saunagus er lige nu en voksende sundheds trendy oplevelse, som flere og flere taler om, i takt med den voksende vinterbadekultur. Måske er det fordi det er en af de få oplevelser man kan gøre i fællesskab, i alle aldre, uanset køn og identitet og alle have en samlet positiv oplevelse af at alle sanserne bliver vækket til live. #Sauna reinvented er en af de helt store trends for tiden i Spa & wellness industrien.

Saunaen er et rum med mange muligheder, saunagus oplevelsen har mange udtryk, du kan læse mere om vores koncepter: MobilityGus ShowGus og BeautyGus på facebook.

Du kan også ringe på tlf. 25700561 og høre mere om mulighederne for private eller firma events. Du kan komme til os, eller vi kan komme til dig – Vi ses i varmen.

NORDIC HEALTH & LIVING