fbpx

Academy

Fra lunken sved bad’s begynder til brandvarm saunagus guru – så byder vores kursus program på lidt af hvert.

Download vores kursus katalog her.

Nordic Health and Living academy

Hvorfor vælge os

top 8 i verden

Igennem de sidste 8 år har vi været at finde blandet den nationale og internationale elite i sauna miljøet med alt hvad dertil hører af traditioner, kulturer, rejser rundt i hele verden, national og internationale konkurrencer, podiepladser, succes og fiasko.

20+ års erfaring

Vi har undervist personer og grupper i mere end 20år i sundhed, bevægelse, sang, fitness, salg, ledelse og meget andet. Vi har både akademiske, kulturrelle, terapautiske og håndværksmæssige baggrunde som vi nu har samlet sammen til Nordic Health & Living Academy

Markeds ledende

Siden 2017 har Nordic Health & Living været med til at sætte standarden for godt og profesionelt saunagus håndværk i ind og udland. Vi er på forkant med tidens trend og funderet i traditionsrig jord. Vi brænder for det vi laver og glæder os til at dele vores lidenskab med dig.

Internationalt anerkendt

Vi har opgaver langt udover Europas grænser både som gusmestre, undervisere og konsulenter til nogle af verdens førende spa og hotel resorts.
Vi har et kompetent netværk af specialister og eksperter indenfor hver deres felt.

Bliv gusmester

Vejen til at blive gusmester er spændende, omfangsrig og indtil nu, temmelig selv lært.

Vi har samlet det vi har lært igennem de sidste 20år og i samarbejde med eksperter på hvert deres felt gjort det til en enkelt og overskuelig rejse.

For at blive certificeret gusmester hos Nordic Health & Living skal du have min. 3 basis kurser, foretaget min 20 saunagus med gæster og bestået en eksamen, indenfor en 3årig periode.

practice of Nordic Health & Living Academy

Træningen af

Teorien bag og praksisen af kulde-varme eksponering også kendt som kontrast terapi eller thermalisme og hvordan det har udviklet sig til transformerende oplevelser som saunagus, isbad m.fl.m og hvordan du kan bruge det i din hverdag.

Science of Nordic Health & Living Academy

Videnskaben bag

Kulde-varme eksponering er ikke noget nyt, tværtimod, med det er først de sidste 2 årtier der virkelig er sket noget på feltet og vi ved nu hvorfor det godt, hvilke hormoner der udskilles, hvilke molekyler der aktivere hvad. her lærer du det.

the art of Nordic Health & Living Academy

Kunsten at

Teori og træning kan ikke stå alene, kunsten af facilitere en transformerende oplevelse, holde rum og udføre en træning, en ceremoni, et ritual, et show til glæde for alle deltagere er livs nødvendig som gusmester.

Masterclass Nordic Health & Living Academy

Masterclass

Hold rummet, Brug røgelse og urter, udvidet vifte teknikker, specialiserede behandlinger, oplevelser og ritualer fra forksellige kulturer. Skal du dybere i emnet så har vi kurset og eksperten til det.

Academy Teamet

De primære kræfter bag Nordic Health & Living Academy er Merete Dam og Anders Hage der i samarbejde med specialster og eksperter fra ind og udland sammensætter og afvikler kursus programmet.

Merete Dam

Head of academy

Anders Hage

Owner

Trusted By

Her er en showcase af kunder, leverandører, samarbejdspartnere

Personlig træning og sparring

Har du unikke behov og ønsker vores eksisterende kursus katalog ikke dækker så kontakt os idag – vi vil med glæde skæddersy noget specifikt til dig.

Nordic Health & Living © 2023 All Rights Reserved .

Del dette:

Like this:

Like Loading...