HANDELSBETINGELSER

Nordic Health & Living udfører egne saunagus koncepter (MobilityGus & BeautyGus) af én times varighed, med 3 saunagus sessioner af ca. 12 min varighed, med afkøling imellem. Til BeautyGus udleveres og bruges der kropspleje produkter. Vi afholder månedlige events FullmoonGus og ShowGus af 2 timers varighed med 4-5 saunagus sessioner. Vi kan også komme hjem på din adresse og lave nogle af vores tema saunagus (CocktailGus eller SprutGus) i samarbejde med mobilsauna.dk eller du kan møde os på udvalgte spa’s og hoteller rundt om i landet.

For mere information om hvad der er hvad læs mere på website her eller følg os på facebook
Hvad er saunagus?

Saunagus koncepter:

MobilityGus – Saunagus og mobilitetstræning. 3 saunagus fordelt på 1 time – Koster 150kr og reserveres og betales via bookingsystemet.
BeautyGus – Saunagus og kropspleje. 3 saunagus fordelt på 1 time. Koster 250kr og reserveres og betales via bookingsystemet.
FullmoonGus – Sanuagus og fuldmåne ritualer. 5 saunagus fordelt på 2 timer – koster 195kr., reserveres og betales via bookingsystemet.
ShowGus – Saunagus og teater underholdning. Typisk 4 saunagus fordelt på 2 timer – prisen varierer og findes kun på særligt udvalgte lokationer med den nødvendige gulvplads i saunaen og ved særlige lejligheder i hele landet. Læs mere på facebook

Booking:

Der er først booket plads til et arrangement når betalingen er gennemført. Du kan booke til så mange arrangementer som ønsket og så langt frem som der er udmeldt events i bookingsystemet.
Drop-In:
Der er altid mulighed for Drop-in til samme pris som via bookingsystemet. Såfremt en event er fuldt booket eller aflyses annonceres dette ikke nødvendigvis offentligt og Drop-in gæster kan derfor risikere at gå forgæves.

Betalingsform:

Det er muligt at benytte Visa og de fleste betalingskort til betaling via bookingsystemet. Kontant ved personligt fremmøde.

Klippekort:

Køb af klippekort er bindende og kan ikke deles eller videregives. Klippekort refunderes ikke.
Der kan købes 2 typer af klippekort til NHL saunagus koncepter:
5 klip – Varighed 3 måneder 10 klip – Varighed 6 måneder
MobilityGus 600kr. (norm. Pris 750kr.) 1200kr. (norm. Pris 1500kr.)
BeautyGus 1.000kr. (norm. Pris 1250kr.) 2.000kr. (norm. Pris 2.500kr.)

Levering:

Klippekortet købes online og knyttes til din bookingprofil straks efter købet. Herefter foretager man sin booking og systemet vil automatisk trække klippet fra kortet.

Gavekort:

Du kan købe gavekort til en eller flere af NHL saunagus koncepterme. Priser fra 150kr. og op. Alternativt et gavekort til et privat arrangement, priser fra 2.500 kr. og op, afhængig af placering mv. Ring eller skriv for yderligere oplysninger.

Vilkår/betingelser:

Gavekortet udstedes af Nordic Health & Living og er til brug af ydelserne under saunagus koncepter (MobilityGus & BeautyGus) og er gyldigt i op til 24 måneder. Gavekortet kan afhentes på kontor adresse Louiselund 12, 2970 Kokkedal i lamineret version eller tilsendes i print version via e-mail.

Afbudspolitik:

Da vi kun har et begrænset antal pladser til rådighed i saunaen, skal du afmelde dig senest 6 timer før event start, ellers refunderes beløbet ikke.

Aflysning:

Er der under 5 tilmeldt til en event forbeholder NHL sig retten til at aflyse eventen, op til 4 timer før start.

Refundering:

Vi refundere det fulde beløb hvis;
– Nordic Health & Living aflyser eventen
– Du afmelder dig selv senest 6 timer før event start
Vi refundere ikke;
– Klippekort
– Gavekort
– Hvis du afmelder dig selv senere end 6 timer før event start

Privat arrangementer:

Vi har saunaen og du kommer til os priser fra 1500kr. eller vi kan komme til dig med saunaen priser fra 2.500kr. Ring og fortæl os hvad du ønsker – så gør vi alt vi kan for at levere det.

 

Bankoplysninger:

Nordic Health & Living
Handelsbanken, reg: 1234 konto: 2233445566