fbpx

Saunagus

Saunagus…fordi det er fantastisk!

Ideen om at samles i varmen for at rense krop og sind i fælleskab, er lige så gammel som ilden selv, det er der ikke noget nyt eller hokus pokus i. Saunagus er en sammensætning af forskellige virkemidler. Vand, varme, damp, duft, luft og ventilation samt nedkøling og restitution. 

Hos Nordic Health & Living er saunagus en oplevelse der vækker alle sanserne til live ved brugen af varme, kulde, luft og dufte. Kunsten ligger i at formidle oplevelsen på en måde så de ekstreme temperaturforskelle er til at holde ud og ligefrem behagelige og nærende for krop og sjæl samtidig med at du føler dig underholdt og taget hånd om.

BOOK NU 

Hvad er saunagus godt for?

Efter at have prøvet saunagus vil du selv vide hvorfor saunagus er godt for dig. Det kan være du har ømme skuldre og nakke, ofte ondt i hovedet eller maven. Led og muskelsmerter. Svært ved at sove, slappe af, strække ud eller bare have svært ved at være god ved dig. Alene krops og skønhedsplejen kan have stærk positiv virkning på resten af din dagligdag. Generelt siger vi saunagus er godt af følgende årsager:

  • Beroliger og afstresser nervesystemet
  • Varme muskler og led op så du kan slappe af i hele kroppen
  • Renser huden og styrker kredsløbet
  • Stimulere berøringssansen og afhjælper eks. hudsult.

Alle kan lave saunagus, ved bare at hælde vand og æteriske olier på deres sauna. Det som gør saunagus til en unik oplevelse er gusmesterens fortolkninger af de æld gamle sauna traditioner.

Gusmesteren bruger vand, is, æteriske olier, ventilations teknikker, sin stemme og evt. musik, lys og lyd for at fremme oplevelsen afhængig af formålet. Der er  feks. forskel på om det er en mild lavendel oplevelse eller en meget varm pebermynte. Eller om det er en klassisk saunagus eller en Showgus.  Det kan du finde mere om på vores facebook.

Gusmesteren har den unikke evne at kunne guide dig igennem oplevelsen på en måde så der skabes et trygt og sikkert rum, som både er afslappende og underholdende, hvor du  kommer i kontakt med dig selv og din krop.

Saunagus er en måde at “gøre tingene på” i en sauna. Afhængig af hvem man spørger så er der forskellige tradtioner, rammer, regler, kulturer og vigtigst af alt gusmesterens formidling af hele oplevelsen. Samtidig spiller rammerne også en vigtig rolle i forhold til om det er en ren spa wellness oplevelse eller et autentisk møde med naturen og sig selv. Vi tilbyder lidt af hvert og kan tilpasses dine behov.

Saunagus Beskrivelse af oplevelse Varighed
Klassisk Klassisk saunagus består typisk af 3 runder med forskellige dufte fordelt på 10 min. Hvor varmen gradvist stiger frem mod slutningen. Her bruges der rent vand, is (hvis muligt) og 100% æteriske olier for at få saunaens og duftens reneste udtryk. En oplevelse der stimulerer hele kroppen. 10 min
Freestyle (moderne klassisk) Er saunagus baseret på et tema fortalt igennem brugen af dufte, musik, bevægelser, visualiseringer og øvelser m.m.  10-15 min
ShowGus ShowGus er ligesom Freestyle med endnu mer teater og underholdning. på en historie som feks. som “Pulp Fiction” ”Prinsen af Egypten”, “Perfume” eller Pingviners parringsritualer. Her spiller dufte, musik, udsmykning og kostumer sammen og er med til skabe en unik sauna oplevelse.  15 min.
Saunagus er lige nu en voksende sundheds trendy oplevelse, som flere og flere taler om, i takt med den voksende vinterbadekultur. Måske er det fordi det er en af de få oplevelser man kan gøre i fællesskab, i alle aldre, uanset køn og identitet og alle have en samlet positiv oplevelse af at alle sanserne bliver vækket til live. #Sauna reinvented er en af de helt store trends for tiden i Spa & wellness industrien. Download rapporten her.

Saunaen er et rum med mange muligheder, saunagus oplevelsen har mange udtryk, du kan læse mere om og følge med i hvad vi laver på facebook.

Du kan også ringe på tlf. 25700561 og høre mere om dine muligheder.  – Vi ses i varmen.

NORDIC HEALTH & LIVING

 

You might also enjoy

ShowGus

ShowGus – saunagus for krop og sjæl med teater 0g underholdning. Showgus er medrivende underholdning og teater i en kvalitets sauna som stimulerer alle sanserne og styrker krop, sind og sjæl, ledet af professionelle gusmestre. (master of aufguss) Du kan vælge klassiske temaer baseret på kendte musicals, film eller myter fortolket af

WordPress Resources at SiteGround

WordPress is an award-winning web software, used by millions of webmasters worldwide for building their website or blog. SiteGround is proud to host this particular WordPress installation and provide users with multiple resources to facilitate the management of their WP websites: Expert WordPress Hosting SiteGround provides superior WordPress hosting focused